Опис
Дерево спочатку росте інтенсивно і формує обгорнуту, широкопірамідальну крону. Відрізняється зимостійкістю, стійкістю до парші, високою та стабільною врожайністю.
Плоди одномірні, бергамотоподібні, великі 230…320 г. Шкірка тонка, міцна, суха, при своєчасному знятті плодів світло-зелена, під час дозрівання – золотисто-жовта. М’якуш дуже соковитий, ніжний, маслянистий, без грануляцій, з приємним мигдальним ароматом. Дегустаційна оцінка 4,25-4,5 балів.
Ранньозимовий сорт. Знімальна стиглість плодів настає наприкінці вересня. У плодосховищах не обладнаних холодильними установками, плоди дозрівають у листопаді-грудні, зберігаючи споживчі якості 1-1,5 місяці. У холодильниках плоди добре зберігаються до березня-квітня без погіршення смакових якостей при дозарюванні у теплі.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.