Опис
Червоном’якотний сорт, який набирає популярність завдяки декоративному червоному листю, темно-рожевим квіткам і яскравим червоним плодам.
В плодоношення вступає рано, вже на другий-третій рік. Збиральна стиглість плодів починається з другої половини вересня, споживча наступає через 2-3 тижні. Добре зберігаються до листопада.
Плоди круглої форми, середніх розмірів, масою 150 г, шкірка тонка, темно-червона, з вираженими плямами і смугами.
М’якоть дуже соковита, щільна, яскравого рожево-червоного кольору з ніжним кремовим малюнком по центру. Плоди мають незвичайний, витончений смак, солодкий з легкою кислинкою і ягідним присмаком та приємним ароматом.
Підщепа: 54-118.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.