Чоюро

Опис

Сорт виявлений у 1895 році в японському місті Кавасакі, як випадковий сіянець.

Дерево вище середньої сили росту, стійке до парші. Утворює розлогу, густу крону з великою кількістю пагонів. Пагони тонкі, блискучі, світло-бронзового кольору із незначним зеленим відтінком. Цвіте у середні терміни. Сорт дуже врожайний та схильний до перевантаження врожаєм

Плоди середньої величини, масою 130-180 г, округлої або округло-сплющеної форми. Шкірка тонка, міцна, бронзова, із сіро-білими крапочками.

М’якуш білого кольору, солодкий, щільний, середньої соковитості, ароматний.

Знімальна стиглість настає у другій половині вересня, у холодильнику плоди зберігаються 3-4 місяці.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Чоюро”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *