Опис
Столовий виноград надраннього терміну дозрівання (95–100 днів), дозволяє отримати врожай уже на початку серпня.
Кущі сильнорослі, з добре визріваючою лозою.
Грона великі, конічні, іноді з крилом, середньої щільності, масою 600–1500 г.
Ягоди великі, рожеві, овальні, з легкою ребристістю, масою 12–15 г. М’якоть м’ясисто-соковита, з приємним підхрустом, смак солодкий з мускатним ароматом, шкірка тонка й майже не відчутна.
Морозостійкість до –23 °C. Має середню стійкість до основних грибних хвороб, тому потребує стандартного догляду.
Відзначається стійкістю до розтріскування ягід після дощів і високою привабливістю грон.




Відгуки
Відгуків немає, поки що.