Опис
Столова гібридна форма винограду дуже раннього строку достигання (95–105 днів) селекції О.М. Писанки.
пКущі середньо-сильнорослі, добре формуються. Квітка функціонально жіноча, але запилення стабільне, без схильності до горошіння. Лоза визріває добре. Цукристість соку близько 19 %. Морозостійкість до −23 °C.
Грона великі, конічні, середньої щільності. Середня маса коливається в межах 700–1500 г.
Ягоди великі, овальні, масою 10–12 г. У фазі повної стиглості набувають яскравого темно-рожевого, іноді червонуватого забарвлення. Після дощів ягода не розтріскується.
М’якоть м’ясисто-соковита, досить щільна, з легким хрустом. Смак гармонійний, без нав’язливих тонів. Для отримання максимальної якості та розміру ягоди рекомендується нормування врожаю.
Відзначається доброю транспортабельністю та товарним виглядом.




Відгуки
Відгуків немає, поки що.