Деканка дю Коміс

Опис

Класичний французький сорт груші, який культивується з 19 століття і отримав велике світове визнання і став пращуром багатьох відомих сортів. Вперше був вирощений у Comice Horticole в Анже в 1840-х роках. London Horticultural Journal у 1894 році назвав її найкращою грушею у світі.

Дерево сильноросле, з маленькими округлими овальними листками.  Це також груша пізнього врожаю, приблизно через 150 днів після цвітіння.

Плоди великі, зеленувато-жовті, з червоним рум’янцем. М’якоть біла, тане та дуже соковита з дуже ніжною шкіркою.

Едвард Баньярд високо оцінив її у своїй «Анатомії десерту» (1929), у якій він описав її як «ідеальне поєднання смаку, аромату та текстури, про яке людина давно мріяла».

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук на “Деканка дю Коміс”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *