Опис
Персик італійської селекції пізнього терміну дозрівання.
Дерево середньо- або сильноросле, з округлою кроною. Вступає в плодоношення на 2–3 рік після посадки. Сорт самоплідний, тому не потребує запилювачів. Сорт стійкий до грибкових хвороб, таких як кучерявість листя та клястероспоріоз. Зимостійкість вища за середню.
Плоди великі, масою 200–350 г, кулястої форми. Шкірка жовта з яскравим рожево-червоним рум’янцем, що покриває майже всю поверхню плоду. Опушення слабке або середнє.
М’якоть білувато-кремова з рожевими прожилками біля кісточки, середньої щільності, волокниста, соковита, ніжна, ароматна. Смак солодкий з легкою кислинкою та мигдальним присмаком, високих смакових якостей. Кісточка середнього розміру, легко відділяється від м’якоті.
Дозріває у другій половині серпня. Плоди можуть довго залишатися на дереві без втрати якості. Транспортабельність плодів вища за середню.
Підщепа: жерделі.